torsdag 30 december 2010

Så här såg det ut i garaget sist jag åkte därifrån. Fortfarande en papp som vindruta men det är mest som dammskydd eftersom jag behöver en ny. Det som blev gjort är sånt som inte syns. Fixade bland annat en säkringshållare och nya relän för halvljus, helljus och positionsljus. Kollade även upp så att blinkers och bakljusen funkade. Börjar närma sig =)
Det som är kvar är att fixa belysningen runt värmereglagen. Kolla så att fläkten startar och att kika över så att alla mätarna funkar som dom ska. Sen blir det lite bromsmek för att få dom att gå lätt och inte kärva. Måste nog kolla över handbromsvajern också. Alltså en lång lista fortfarande men som sagt så börjar det närma sig. Riktigt roligt =) Ska bli roligt att få ta första turen i en bil som man aldrig har kört förut efter att ha pysslat med den ganska mycket. Bara hoppas man trivs att köra den.

Annars så är det ju dags för nyårsfirande imorn. Ganska överskattat och kravfyllt men hoppas ändå det blir roligt. Får se om det blir någon bobåkning på Omberget. Vore ju roligt att pröva på. Var ett tag sen sist. Undrar om man fortfarande ryms på en sån? Sen på kvällen blir det väl lite fest med Erik och Amanda. Emil ska även vara med oss och får se om vi får mer besök kanske =)

1 kommentar:

 1. Måste vara kul och lärorikt att pyssla i ordning en bil utan större tidspress!
  Vet du om motor/drivlina är i bra skick eller blir det en överraskning?
  Vad är det för motor? 1,6L eller? Gillar designen på dom!

  Den vita bilen var min... En Jetta Lx-84:a. 5vxl och med taklucka. Riktigt bra bil! tokbillig att äga!
  Bytte bort min knallorangea Peugeot 504-77 mot jettan... Pegan skulle man haft kvar...


  Farsan var riktigt duktig bilmek så när han levde hjälpte han mej mycket med bilarna jag hade.
  Har även spårat upp min morfars duvblåa PV. Den lever och finns i mellansverige...

  Spanar på ett Canon 17-40 F4 L... Men blev som snål just nu. Cyberphoto hade en drive för ca en månad sedan och satte ner objektivet med 1000:-, såg det försent... Ska sälja scannern jag vann och Invänta nästa erbjudande...

  Kommer faktiskt fira nyår i Umeå... Och håller med, nyårs är lite överskattat...

  Gott nytt!

  SvaraRadera