måndag 13 december 2010

Imorn är den stora dagen

Imorn ska jag åka till garaget för att lacka karossen. Som ni ser här på bilden så är alla lösa delar lackade. Bara hoppas att det går lika bra som det gick med huven och skärmarna =)
Det som är ogjort med lackeringen är att få bort dom värsta rinningarna på skuffluckan. Hoppas dom går bra att fixa till utan att behöva lacka igen. Sen är det ju en hel del som ska monteras igen. Alla rutor ska sättas fast på bilen och dörrarna ska hängas på plats och montera in rutor och lås i dom igen. Förhoppningsvis ska det gå fort =)

Idag har det varit en bortkastad arbetsförmedlingsdag. Dom känns nästan alltid lika bortkastade. Idag fick jag lite information om Jobb och utvecklingsgarantin som den så fint heter. Verkar vettigt att man får rätt till jobbcoach och har möjlighet till utbildningar. Men just nu är det enda jag vill ha ett jobb med lön som kommer varje månad. Ska det verkligen vara så svårt?

Häromdagen eller om det till och med var före helgen så var jag ut på en kvällspromenad i kylan och lyckades ta mig upp på utkikstornet som finns på Omberget. Kändes lite läskigt att gå upp där i mörkret men var riktigt läcker vad mycket man kunde se =) Skulle bara ha haft ett stativ så hade man nog kunnat få till riktigt läckra bilder därifrån. Alternativt kanske gå upp där när det är ljust ute. Nu istället blev det högsta ISO och handhållet.
Här är en bild över Holmsund ut mot hamnen och mot Obbola och SCA.

2 kommentarer:

  1. Hur tar man sig till Ormberget? :)

    SvaraRadera
  2. Så här hittar man dit =)

    http://maps.google.se/maps?f=q&source=s_q&hl=sv&geocode=&q=omberget&ie=UTF8&hq=omberget&hnear=&ll=63.716792,20.383115&spn=0.008665,0.042272&z=15

    Dessutom heter det Omberget.

    SvaraRadera