lördag 18 december 2010

snart jul

Idag har jag hunnit med att vara till stan och handla lite julklappar och lite saker som ska med upp till Malå imorn. Var även och kollade på när Gabriella spelade match. Dom förlorade med 5-6 mot ett bottenlag vilket var lite tråkigt. Självklart följde kameran med så får väl spana genom bilderna lite senare och se om det är någon som duger till publicering. Ikväll var det "lilla julafton" hos gabbes mormor och morfar där det bjöds på lite julbord. Riktigt gott var det =)

I fredags hann jag med att montera ihop bilen lite smått. Det tar lite tid att montera rutorna när man varken vill skada lacken eller råka spräcka en ruta. Än så länge har det gått bra och har monterat 5 av 8 rutor och fått dit skuffluckan och högerdörren och lite annat småplock. Det gör ganska mycket och det börjar ju faktiskt se ut som en bil igen =)

Det är ganska roligt med bilder också. Denna ljuger lite för det är bara sidorutan bak som är svagt tonad dörren ser bara mörk ut pga att maskeringen är kvar där framrutan ska sitta. Men visst ser den läcker ut när den ser helt svarttonad ut =)

Just nu sitter jag vid köksbordet och håller gabbe sällskap när hon slår in lite julklappar. Är dock grymt trött och blir en ganska tidig morgon imorn så känns som det blir att ta sig till sängen snart innan jag däckar över datorn. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar