torsdag 9 december 2010

morgon

Gabriella har just åkt iväg till jobbet och jag sitter här på kökssoffan. Sitter och bläddrar bland bilderna som blev tagna igår. Så här såg det ut i garaget igår när jag åkte därifrån.

Hann med att lacka ett varv på dörrarna och skuffluckan. Den där "stora" saken som hänger där bak :P Var lite spännande med en ny färg och blev en del rinningar men ska se vad som går att göra med dom utan att behöva lacka om. Skulle vara skönt om det gick att åtgärda utan att behöva lägga en ny lack ju =)

Så här trevligt ser det ut på morgonen där vid 7-tiden. Dock lite tråkigt att bilderna blir så väldans brusiga med iso på 1600. Och lyckades tyvärr inte fånga det där ljuset som var i den snöiga skogen. Men lite rolig bild ändå =)

Upptäcker ju nu när jag sitter och bläddrar bland bilderna som fanns i kameran att jag har en del bilder från Gammlia. Var där i tisdags när jag hade lite tid över medans jag väntade på Gabriella. Var ganska mysig stämning där med en massa snö och frost på träden och ett härligt ljus.
Bjuder på några av bilderna här direkt =)
Visste inte riktigt om jag skulle klippa bilden på björken som är upplyst eller om jag skulle behålla den som den är men tycker att den gör sig bra som oklippt.

2 kommentarer:

  1. Låter kul att lacka själv! Vore trevligt att ha eget garage och få pyssla i...
    Bra jobbat med bilderna!

    SvaraRadera
  2. Det är superkul att lacka. Bara det inte hade varit så mycket förjobb och efterjobb :P Du har ju ett fint garage. Det enda som inte funkar där är kanske lack och alltför mycket svets kanske.

    Tack för kommentaren om bilderna =)

    SvaraRadera