torsdag 23 december 2010

låååång dag

Har nästan varit i garaget hela dagen idag. Väckarklockan ringde hyfsat tidigt och tog mig väl iväg ganska snabbt och har fått en hel del gjort på sciroccon. Dock blev det en del saker som tog lite längre tid än vad dom borde ha gjort. T ex blev det lite småpill och klurande när sidorutan skulle tillbaks i dörren. Trångt och jäkligt. Sen har jag pillat på med att pröva ut olika handtag till förardörren.

Det är ju klassiskt att dom där handtagen är slitna och funkar dåligt. Hittade ett till slut iaf. Sen kom den till kofångaren fram som skulle monteras och insåg att den ena kofångaren som jag ville ha var lite krockad och sned så bara fram med den andra kofångaren för att ta lös den ganska raka balken från den och sen ta lös den fräschare plasten från den första. Det som återstår nu är väl egentligen bara huven utvändigt och så förstås framrutan. Joo förresten. Måste pilla dit några lister som ska sitta på taket också. Dock måste jag ta dom från bilen som står ute och är översnöad. Blir ett roligt äventyr i kylan. Fick idag höra att gabby ska jobba till veckan så jag tror att det blir mer bilmek då.

Tror nog jag ska försöka få ordning på elen. T ex få lamporna att funka och kolla genom allt i ormboet som finns där. Kanske borde fixa klart invändigt också. Är bara "dörrsidorna" bak som ska dit och sen ska väl skuffen snyggas till förstås. Blir nog lämpligt att pilla på med.

Idag har vi även hunnit med en sväng förbi ica maxi och köpte lite saker till en fruktpåse. Blir en julklapp till mormor som vi ska åka förbi och hälsa på imorn på förmiddagen. Så här såg det ut iaf =)
Köpte även en fleecepläd som kan vara skön att ha i kylan.


 God Jul

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar