måndag 26 april 2010

premiär

Jag glömde ju att skriva i förra inlägget att det blev en liten smypremiär i lördags. Åkte förbi Erik på kvällen där vi lirade lite tvspel och sen skulle vi bara ut en sväng o lufta Mustangen men blev att vi plockade upp lite folk. Först en jobbarkompis och nån han kände och sen hämtade vi upp Annelie o Joel o till slut Gabriella. Var ju en riktigt trevlig kväll faktiskt. Lite tråkigt att köra men samtidigt kul att få köra Mustang =) Härligt med muller. Och den här bilden tog jag på resan nere mellan gävle o uppsala. Där var det ju snö på torsdagskvällen. Kändes lite skumt att åka ner till hösten istället för att känna på härligt vårväder.

1 kommentar:

  1. Inte alltid så lätt att vara avslappnad på intervjuer. Insåg själv att man inte direkt är någon ståuppkomiker. Men gjorde så gott jag kunde på intervjun. Och varför skulle man försöka vara någon annan än man är...
    Var på jobbintervju på "polfärskt" här i ske-å. Som säljande distributör. Köra lastbil med bröd ut till butiker. Jag som inte kört lastbil på 15 år... Förmodligen bara ett sommarjobb. Men inte omöjligt det kunde bli mera... Har tyvärr inte hört något ännu.
    Mustang lät trevligt! Vad är det för någon modell? Själv drömmer jag om en Corvette C3 (68-73)... Någon gång ska jag fasen ha en!

    SvaraRadera