söndag 25 april 2010

hemma igen

Nu är jag hemma igen. Totalt visade GPSen på ca 160 mil. Blev ju faktiskt en ganska trevlig resa. Tråkigt dock att inte Gabriella kunde följa med men det blir väl en annan gång. Får hoppas nu bara att man får ett trevligt svar från jobbet jag sökte :) Så här såg min vy ut under dessa mil iaf. Var ju ganska bekvämt att ha GPS som var inprogrammerad att varna för fartkameror och som kunde guida mig genom Lidingö och runt i Uppsala. Och tack Camilla o Morgan för sovplatsen. Det var snällt :)På väg hem var det en läcker solnedgång bakom molnen. Den var ju dock lite svår att fånga efter vägen så blev inte så bra bilder men man kan föreställa sig hur det såg ut iaf :) Och i Sundsvall blev det stopp i rödljuset utanför casinot så hann ta några snabba bilder genom sidorutan. Blev ju ganska läckert :)

2 kommentarer:

  1. Uppsala e en go stad det jo! Håller tummarna för dig med jobbet, aldrig kul att vara arbetslös, förutom den första månaden dårå förstås!

    SvaraRadera
  2. Ja det är faktiskt en riktigt trevlig stad. Håller också tummarna för att jag får jobbet. Vore trevligt att ha ett jobb igen och få lön. Måste bara få klart Amazonen först :)

    SvaraRadera