onsdag 21 april 2010

fullt upp

I veckan har det verkligen varit fullt upp känns det som. Blev en snabbvisit och amazonjobb måndag och tisdag. Har våtslipat ganska mycket men det tar nåt otroligt mycket på fingrarna. Huden bara försvinner och så blir man öm ett bra tag. Så istället för att fortsätta med det så har jag fått lite hjälp av farsan. Han har målat upp motorn o framvagnen. Så det blev att montera ihop den. När han då tog lös växellådan syntes det att kopplingen var på väg att ge upp så en ny sån blev köpt samt ny oljetrågspackning samt filtringen för vevaxeln. Blir nice sen när man får köra den :) Förhoppningsvis ska den vara torr och droppfri under motorn nu.

Sen, för att inte ha mindre att göra så ska jag ner till Uppsala-sthlm imorn och kommer hem någon gång på fredagkväll. Söka jobba där nere. Känns lite nervöst men det går säkert bra :) Bara för det så blev det att jag åkte och köpte mig en GPS  igårkväll. Bra att ha när man gör sina långturer. Smart att kunna lägga in varningar för fartkameror och sånt också :)


Blev ju tyvärr ingen bild på när motorn blev inlyft och framvagnen ditskruvad men dom kommer sen. Det får bli en cliffhanger ;) Känns faktiskt skönt att den står på fyra hjul igen. Så nästa vecka blir det dit o ladda om sliparmusklarna och ta nya tag. Så lackeringen är skjuten på minst en vecka och uppstarten får jag också skjuta upp lite. Innan maj är över borde vara en rimlig tidsgräns.

2 kommentarer:

  1. Fasen vad du kämpar på! Grymt jobb du lägger ner på amman!
    Ska du bila ner till "södern" för att söka jobb? Något vettigt jobb på gång? Aktuellt med flytt månne?
    Var faktiskt på anställningsintervju tidigare i veckan. Får se vad det leder till...

    SvaraRadera
  2. lycka till i uppsala/stockholm :)

    SvaraRadera