måndag 21 februari 2011

gammalt möter nygammalt

Tiden går lika fort som vanligt.. Helgen är förbi supersnabbt känns det som. Kommer knappt ihåg vad man gjort men i lördags var jag och Gabriella förbi hos Erik och Amanda och det blev god tacos och lite skitsnack och lite spelande =) En trevlig kväll. Har hunnit med att smaka på Nisses semlor ytterligare en gång. Man måste ju få unna sig. I fredags blev det en sväng till garaget och fixade några saker. Prövade att byta en grej på sciroccon för att få den att starta lite bättre när den är kall men det hjälpte inte helt. Får felsöka vidare helt enkelt.

Hann med att plocka ihop lite prylar för fotografering som jag hittade i garaget också. Roligt med gamla prylar som har så "fina" kartonger. Här får en mustang äran att pryda en enkel kartong för en glödlampa. Och i bakgrunden är det en ny version av den gamla klassiska magnetlampan. Denna är utrustad med en modern led-lampa så batteriet räcker ju bra mycket längre förhoppningsvis =)

Idag blev det en sväng förbi mediamarkt och köpte mig ett nytt objektiv. Det blev äntligen det fasta 35mm som jag velat ha länge. Provbilder kommer säkert snart =) Känslan i det nya objektivet är iaf trevlig och det lär nog bli välanvänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar