onsdag 3 mars 2010

Nu är jag lite elak o snor några bilder från Gabriella. Men det är ju inte varje dag man åker till Ghana så då får man faktiskt dela med sig av bilderna. Dessutom var det min kamera så då är väl mina bilder också? :P Nåja.. Diggar den här bilen oerhört iaf. Spana in alla läckra detaljer på den. G-kepsen, antennen placerad för bästa mottagning, den rätt vinklade sidospegeln, dom fina hjulsidorna, dom härligt mönstrade däcken. Eller kanske avsaknaden av torkarblad? Detta var iaf rektorns bil. Någon som kan säga vad det är för bil? Jag kom på det ganska snabbt. Eller någon som kan gissa årtioende?


Visst är det härligt att kunna hitta detta fina batteri i Ghana? Världen är allt bra liten. Har säkert följt med i något donerat eller nåt sånt men läckert ändå =) Men frågan är ju om det inte borde stå Manufactured with Swedish Technology? Hon hade många fler bilder också men får räcka med dessa för den här gången =)

1 kommentar:

  1. Jamen då får man väl gissa på en Datsun. Kanske en 120Y? Måste vara 70-tal?
    Tur (eller otur) man bor i lägenhet. Annars skulle jag börja samla på 70-tals japanare... Så otroligt snygga former och detaljer!

    / Robban

    SvaraRadera