fredag 12 mars 2010

Långresa igår

Igår blev det en tur upp till Malå för att hälsa på där uppe. På vägen upp blev det en fikasväng förbi Morfar också. Var trevligt att få lite fika och prata lite bilar och teknik även om Gabriella blev lite less :P På väg dit stötte vi på två renar. Väldigt dumma djur. Trodde aldrig dom skulle flytta sig från vägen. Och apropå vägen.


Från att ha varit blöt asfalt och typ härligt sommarföre till lite mer vintrigt och kuperat landskap desto längre in i skogen man kom. Så här såg det ut efter vägarna nära malå.Ja som ni kan se så var det både backar uppåt och neråt och snötäckta vägar.

Väl framme så väntade Jonas ute för att försöka skrämma oss men istället var det han som blev överraskad när jag gick andra vägen runt garaget. Självklart med kameran =)


På hemvägen blev det istället att köra via Skellefteå. Kan rapportera att som förväntat så var det ganska dött i centrala Skeå. Har som blivit en tradition att ta cruisingstråket (antar jag att det är) genom stan istället för att köra direkt ut på E4an.

Här är en bild på Wilhelm. Han var svår att fånga på bild utan blixt. Så är det när man är full av energi =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar