torsdag 9 september 2010

myrorna

Ligger som vanligt en dag efter med bilderna, minst =) Känns alldeles för jobbigt att ta kort och sen hugga in på dom direkt. Låter dom oftast få mogna till sig ett dygn eller två i kameran innan dom laddas in i datorn kanske redigerar dom lite elegant i paint genom att skära bort onödiga grejer eller bara att förminska dom. Det är kanske dags att man lär sig leka lite mer i Photoshop eller Gimp?

Vad tråkigt det är med stående bilder egentligen. Finast är det ju med bilder som ligger eller är smala. Är det bara jag som tycker det?

Nåja. Här är fynden från myrorna. Lampan var behövlig där i hörnet nu när det blir mörkare och mörkare.


Det var tur att den här radion var billig. Den har ju som man kan se en del skador på högtalarskyddet av metall. Själv tycker jag att det är lite charmigt och störs inte så mycket av det. Sen funktionen. Den funkar men volymvredet är glappt. Låter väl hyfsat när man inte är där och vrider men ska man höja eller sänka så skrapar och brusar det väldigt mycket. Borde nog inte vara så svårt att hitta en liknande komponent och byta ut men samtidigt så är den fin bara som prydnad också. Särskilt eftersom den gamla DUX-en bara har ett frekvensområde på 88-100 MHz. Så P3 funkar ju iaf =)

1 kommentar:

  1. Du är duktig på att uppdatera bloggen må jag säga!
    Fina interiörbilder. Ja även bilderna på Pv:n var fina.
    Härligt med gamla möbler och prylar! Dom är ju så vackra. Radion skulle passa bra för mej. Lyssnar ju bara på P1 och P3...

    SvaraRadera