onsdag 10 november 2010

snö =)

Storm säger vissa men inte vet jag.. Vintern är ju här så vad ska man förvänta sig? Det brukar snöa och en viss mängd blåst får man ju faktiskt räkna med att det är. Så här såg det ut i morse när vi klev upp iaf. En hel del snö/is på rutorna och lite snödrev som hade fastnat på husen runtomkring. Sen har det snöat lite från och till idag och blåst en del.

Var nyss till affären och luftade 140an. Har ett sommarhjul vänster bak och det var riktigt halkigt. Har ju prövat på att köra med reservhjul på vintern med andra bakhjulsdrivna bilar men ändå inte varit så halkigt men nu tog man sig knappt fram. Blir att slänga på det sista vinterhjulet och åka in till stan i morgon för någon träff/information på arbetsförmedlingen och sen tror jag ska försöka mig på att besikta om volvon. Och apropå vinterdäck så borde jag väl lägga om på audin snart. Den har ju bara gamla vinterdäck utan dubb. Funkar riktigt bra än så länge men har ju fina vinterdäck på fälg så det är bara att åka och byta.

Och lite mer att berätta är väl att vi var på gymmet idag. Var riktigt skönt att få röra på sig lite i ett varmt gym och samtidigt se snön yra utanför. Blev mest bara kondition och det går ju ganska bra när tvn på gymmet var inställd på Discovery och där var det Scrapheap challenge =)

1 kommentar:

 1. Tjenare Daniel.
  Jodå. Det är väl hyffsat. Gör sista arbetsdagen på fredag. Har ändå jobbat sex månader nu. Skönt att man fått ihop till en ny stämpelperiod i alla fall.
  Så det blir väl ett besök på arbetsförmedlingen på måndag. Känns olustigt...
  Känns inte lockande att gå a-lös hela vintern igen.
  Med lite tur får man komma tillbaka till gamla jobbet om någon månad eller så. Men det är ju som jobbigt med denna ständiga ovisshet.
  Ja, du vet ju hur det är...
  Hade tänkt focusera på motion och viktnedgång nu när man får tid över...
  Sjysst 140:ia du skaffat!

  SvaraRadera