torsdag 6 maj 2010

middag?

Ja, vad ska man äta till middag egentligen. Känns som om huvudet är tomt på förslag över maträtter man kan äta. Man borde kanske ha ett hjul man kan snurra på där man får olika förslag =) Lovade ju bilder från igår. Spanade genom bilderna nu på datorskärmen och blev mest bara missnöjd med alla bilder. Så är det nog ganska ofta för mig. Bjuder ändå på en bild från igår.

3 kommentarer:

 1. Angående fotograferandet. Hav förtröstan! Tror de flesta som fotograferar upplever samma som du emellanåt. Så är det åtminstone för mej.

  SvaraRadera
 2. Det tackar jag ödmjukast för!
  Jepp. Bilden på jordgubbsblomman är tagen med en mellanring. Köpte faktiskt en canon original "EF-12 II" från hongkong för ett par år sedan när dollarn var riktigt låg. Använde även min fars gamla Yashica 50mmm 1:2 från 60-talet med adapter på den bilden. Tycker det blir finare bakgrundsoskärpa (kanske inte på den bilden) än med mitt canon 50 1:1.8 objektiv... Man får iofs köra med manuell skärpeinställning. Kan var nog så utmanande på fri hand. Speciellt när skärpedjupet inte är många millimeter... Alltid lustfyllt att pyssla med bilder!

  SvaraRadera
 3. Ha ha.... Det var ju lite pinsamt att jag kommenterade till fel människa...
  Kan absolut inte berott på ölen ; )
  Tack för tipset...

  SvaraRadera