torsdag 3 mars 2011

Bil, flyg, tåg och buss...

...och nu sitter vi här i Uppsala. Riktigt härligt med lite annat runtomkring sig och trevligt att få vara i Uppsala. Eftersom vi flög med första flyget imorse så har vi hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Började med att fara och lämna väskorna och få oss en andra frukost innan vi gick mot stan i det härliga vädret. Efter en runda på några affärer där och några inköp så blev vi ju hungriga och vad är då bättre än en hederlig lunch på IKEA? =) Så vi hittade igen hållplatsen för bussen och tog oss dit.
 Väl där och just när vi fått vår mat och ska betala så hör vi i högtalarna att vi måste utrymma. Är förvånad över hur fort det gick och hur allt bara flöt på. Och sen tog det inte många minuter innan allt var avblåst och vi fick gå in igen. Vi var nog först i kön att för att få mat och åter igen gick det riktigt snabbt att starta om alltihopa. Som tur var så var det bara en sprinkler som hade frusit sönder och gett varningssignal. Efter lunchen och en kort tur inne på ikea så tog vi oss tillbaka till lägenheten. Nu känner man sig ganska trött och seg efter en lång dag.

Här är en bild på Gabriella i hennes nya frisyr i motljus och tycker det blev en ganska läcker bild med det lite disiga. Och med ett nytt objektiv med kort skärpedjup känner jag att jag bara måste pröva fota nästan allt. Här prövade jag att fota ett recept till en maträtt som vi åt för någon dag sen.

Och just det ja. Har lyckats få tag på en overdrive via tradera. Blir nice att montera i Amazonen och få den lite mer bruksvänlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar