söndag 15 augusti 2010

vilken härlig helg

Här trodde man att sommaren var slut och så kom den tillbaks igen. Har verkligen varit en underbar helg med tokskönt väder och lite olika påhitt. I fredags kom jag lite snabbt på att jag skulle ut på holmön och fota. Visste på ett ungefär hur jag skulle ta mig till färjan men självklart så körde jag fel flera gånger så jag missade den sista färjan ut. Blev istället att gå runt i skeppsvik och närliggande områden och försöka fota men inte alls nöjd med bilderna. Måste försöka hitta på nåt annat.

Här bredvid är en bild från i onsdags när jag hade tid över medans jag väntade på att arbetsförmedlingen skulle öppna så jag kunde återanmäla mig.

Nedanför en bild på nyförvärvet. Dock förstår jag inte varför färgen blev så skum. Visst var väl gatulyktans ljus lite gulaktigt men inte så mycket att det ska färga av sig sådär.


Här kommer några bilder på mitt holmöförsök som jag kallar det. Får se till att passa tiden till färjan bättre nästa gång jag ska försöka ta mig dit ut.Denna läckra kadett hittade jag på parkeringen till holmöfärjan =)

1 kommentar:

  1. Åh... Holmön har jag länge velat åka till... Var nära att åka på deras festival förra året för att se Laleh och fota..
    Sjyst bild på kadetten... Kan det vara en Kadett Super 69-a?... Hade min äldre syrra när det begav sej...
    Angående färgen på bilden på PV: under lyckstolpen... Skitsvårt att få till bilder med lyckstolpsbelysning... Men om du kör med RAW så är det bara att ändra till "rätt" färgtemp i PS. Hur enkelt som helst...

    SvaraRadera