lördag 30 januari 2010

helgen (som inte är slut än)

Här kan vi se Sandra i full färd med att ratta Theres vrålåk som tog oss till Droskan. Dock utan kupéfläkt så jag fick hjälpa till med en hand där fram ibland. Gabriella säger att jag måste nämna att det faktiskt är hon som har tagit bilden. Självklart är det ju inte jag för jag sitter ju fram och är andreförare. =)
Vrålåket var grymt men grymmast för kvällen var nog Phil Haley & his comments. Grymt underhållande på scenen och väldigt bra musik =)


Allt detta hände ju dock igår. Denna kväll blev även lite spännande med vrålåk inblandade. Vad annars? =) Som vanligt ute vid hamnen. Dock hände det som jag har väntat på länge ska hända. Se själva hur det kan gå.

Det blev ett snabbt slut på det roliga. Ett avkrängt däck och en skuff full med en massa saker som både kan vara bra att ha men även mycket skrot och under allt det där låg reservhjulet som självklart inte hade särskilt mycket luft som synes på bilden. Var bara att lyfta ur garagedomkraften som tur var låg i skuffen och snabbt byta däck i snålblåsten och kylan. Men men.. Får se om det blir någon film som jag kan klippa ihop av det vi hann filma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar